MIL slo tilbake

             Foto: Morten Klaussen - Helgelendingen

Det ble en stor opptur da MIL klarte 2-2 borte mot topplaget Træff på lørdag. Scoringene kom ved Lasse Hansen Lien (bildet) og Stian Kristiansen. Rikard Vestre var godt fornøyd med gjennomføringen og resultatet. 

"Heldigvis kommer det fort en ny kamp i fotball. Etter den labre innsatsen mot Mo onsdag var det et revansjesugent lag som slo tilbake mo Træff lørdag kveld.
Den første omgangen ble det produsert fire store sjanser, mot Træffs ene. Taktikken satt som et skudd. Spillerne boltret seg på den fine matten. Innsats vilje og tæl var nøkkelord. Træff fant ikke rom og var skikkelig stresset den første omgangen. 
Dessverre var ikke effektiviteten på plass denne gangen heller. Lasse Lien, Eirik Nergård, Fredrik Pettersen og Eirik Høgseth hadde alle sjanser som kunne gitt oss ledelse til pause, men ei.

I andre omgang ble det som ventet tettere og tøffere. Det gode forsvarsspillet fortsatte til midtveis i omgangen. Da sender de frem stopperen som etter duell med Stian Kristiansen får satt opp kampens første scoring. Mot spillets gang og helt ut av det blå. Dette er en av grunnene til at disse to lagene ligger der de ligger. Træff har hatt flyt i år.
Etter scoringen var vi spente på reaksjonen vår. Den var strålende! Lasse Lien scoret etter bra forarbeid av Sindre Ånes og innbytter Even Jonsen. Innlegget ble satt kontant i nettaket. Gnisten var tennt, men sloknet umiddelbart. Et innkast ble stusset gjennom feltet. Passivitet til venstre i forsvaret til MIL og ballen blir tuppet i mål. Enorm nedtur! 

Dette skulle likevel bli dagen der moralen stod i høgsetet. Stian Kristiansen ble flyttet frem i angrep. Det tok ikke lange tiden før han sleit seg forbi Træffs stopper og plasserte ballen vakkert i hjørnet. Nedtur ble til opptur! Det kunne blitt enda større jubel men Håkon Stenersen sitt flotte raid ble forhindret innenfor fem-meteren, nære nok en gang!

Blandede følelser. En kamp vi absolutt burde vunnet. Likevel er det godt med et poeng når vi havner bakpå så seint, og det to ganger.

Denne prestasjonen gir oss håp om å klare å fornye kontrakten. Vi var samlet defensivt samtidig som vi viste offensive muskler, samhandling, tæl , innsats og driv. Kontoen for selvtillit er fyllt opp og vi er optimistiske før kampen mot RBK om litt over en uke. Da skal vi ta tre poeng!"

Rikard Vestre

Neste kamp

Tabellen

# Lag Ka +/- Po
1 Stjørdals-Blink 26 36 59
2 Kolstad 26 13 43
3 Steinkjer 26 4 40
4 Junkeren 26 2 39
5 Rosenborg 2 26 25 37
6 Orkla 26 3 37
7 Molde 2 26 -1 37
8 Verdal 26 -1 37
9 Træff 26 -3 36
10 Tillerbyen 26 -3 35
11 Mo 26 -9 34
12 Strindheim 26 -11 32
13 Sverresborg 26 -22 23
14 Mosjøen 26 -33 22

MIL-Fotball.no © 2013-2016, Mosjøen Idrettslag Fotball | Postadresse: Postboks 86, 8651 Mosjøen

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Mosjøen Idrettslag.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.mosjoenil.no

 

Design, konsept og utvikling av Pride Design | Logg inn