Vestre gir seg etter sesongen

Hovedtrener Rikard Vestre har bestemt seg for å gi seg i MIL etter sesongslutt. Vestre hadde i utgangspunktet en avtale på to år med MIL fotball, men når nedrykket var et faktum godtok klubben denne avgjørelsen.

Daglig leder Espen Isaksen har dette å si om nyheten, – Først må jeg si at Vestre har gjort en god jobb i MIL. Både det at treningsinnholdet rundt A-laget har blitt bedre, men også engasjementet rundt prosjektet "Sammen om utvikling" har vært godt. At Vestre ønsker å flytte tilbake til Brattvåg til sine og sin sivile jobb har jeg stor forståelse for. 

 Klubben lyste ut trenerstillingen i fjor høst da opprykket til Norsk Tipping ligaen var klart. Klubben opplevde stor interesse og fikk inn 24 søknader, der mange av søknadene var fra utlandet. Klubben valgte å ansette Rikard Vestre etter samtale med flere aktuelle. 

- Vi valgte å ansette en trener i klubben med nye tanker utenfra og sørge for en mer profesjonell tilnærming til fotballen etter opprykket. Det var et ledd i satsinga for å berge plassen. Jeg føler vi har lyktes på mye i år og gjennom sesongen er vi kun stolpe inn, kontra stolpe ut noen kamper fra å berge plassen. Balansen i ambisjonsnivået mellom en som har en profesjonell tilnærming til treneryrket og til en spillergruppe som er tuftet på hobbybasis er veldig vanskelig. Og jeg tror nok Rikard har følt på det også. 

Vestre selv har dette å si om avslutningen på oppholdet i Mosjøen, -Da jeg kom til Mosjøen var utfordringene større enn jeg trodde og jeg så med en gang at dette ville bli en veldig tøff oppgave. Underveis når vi presterte bra steig håpet og troen. Har hele tiden fryktet at vi hadde for få seniorer og at det skulle bli tøft mot slutten av sesongen når slitasjen satte inn.

Hva tenker du om MIL fotballs fremtid? - MIL vil ha en solid plass i hjertet mitt og jeg vil følge aktivt med hvordan det går fremover. Klarer man å beholde samme gjengen som har utviklet seg fint i år, også neste sesong, vil man sikkert kjempe om opprykk igjen. Da er det viktig at klubben er bedre forberedt. En større spillerstall og en kunstgressbane hadde gjort underverk, også i år tror jeg.

 Blir det noen nye trenergjerninger på Vestlandet nå, eller gjensyn med gamleklubben Brattvåg? - Har ikke vært i kontakt med Brattvåg eller andre klubber. Er takknemlig for sjansen jeg fikk i Mosjøen. Masse erfaringer å bygge videre på. Lykke til MIL! Avslutter Rikard Vestre, og som altså flytter vestover igjen etter sesongens siste kamp som er 21. oktober mot Mo på Kippermoen. 

 MIL fotball takker Rikard Vestre for jobben og ønsker lykke til videre. 

NB! På styremøtet 4. oktober ble det vedtatt at Håkon Stenersen får vikariat som daglig leder i MIL fotball i Espen Isaksens fravær og Mona Berling kommer inn som sportslig koordinator for ungdomsfotballen og A-laget. Den nye administrasjonen i klubben begynner sin jobb 1.1.18 står det i vedtaket. Alle styrereferat ligger i sin helhet under fanen klubb, møtereferat.

Neste kamp

Tabellen

# Lag Ka +/- Po
1 Stjørdals-Blink 26 36 59
2 Kolstad 26 13 43
3 Steinkjer 26 4 40
4 Junkeren 26 2 39
5 Rosenborg 2 26 25 37
6 Orkla 26 3 37
7 Molde 2 26 -1 37
8 Verdal 26 -1 37
9 Træff 26 -3 36
10 Tillerbyen 26 -3 35
11 Mo 26 -9 34
12 Strindheim 26 -11 32
13 Sverresborg 26 -22 23
14 Mosjøen 26 -33 22

MIL-Fotball.no © 2013-2016, Mosjøen Idrettslag Fotball | Postadresse: Postboks 86, 8651 Mosjøen

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Mosjøen Idrettslag.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.mosjoenil.no

 

Design, konsept og utvikling av Pride Design | Logg inn