Kaffecupen 2017

                                                                                                                                                       Foto: Per Vikan, Helgelendingen

22. og 23. desember er det nok en gang klart for den tradisjonsrike Kaffecupen!

Kaffecupen er en perfekt måte å innlede juleferien på. I år skal turneringen arrangeres fredag 22. desember og lørdag 23. desember.

Det er seniorlaget til Mosjøen IL som arrangerer turneringen og det er satt en grense på 30 lag. Først til mølla-prinsippet gjelder, så vi anbefaler alle å melde seg på så raskt som mulig. I år som i fjor så vil det bli muligheter for 14 og 15-åringene å melde seg på i en egen ungdomsklasse. Ellers er det som vanlig i tillegg tre ulike klasser man kan melde på lag i, nemlig aktiv, ikke-aktiv og dameklassen. Det skal leveres inn navneliste med oversikt over alle spillerne på hvert lag før lagets første kamp. Det er ikke lov til å ha flere enn 10 spillere i troppen til et lag.

Aktivklasse: Kan ha maks fire aktive spillere i troppen (gjelder for hele turneringen, kan ikke bytte fra kamp til kamp) resten må være ikke-aktive. En aktiv spiller er en senior- eller juniorspiller (født 2000-1998) som har spilt seriefotball i 2017.

Ikke aktivklasse: Lagene kan kun bestå av ikke aktive spillere. Dette er spillere som ikke har spilt senior- eller juniorfotball i 2015. Damespillere og herrespillere over 35 år regnes som ikke aktive.

Dameklasse: Jente- og damespillere.

Aldersgrense i seniorklassene: Man må være født fra og med år 2001.

Ungdomsklasse: Spillerne må være født i tidsrommet 01.01.2002-31.12.2003. 

Det bør bli minimum 4 lag i hver av de ulike klassene for at gruppespill skal kunne avvikles. Blir det færre enn 4 lag i noen av klassene så blir klassene strøket.

Det spilles med fire utespillere pluss keeper i alle klassene, men i dameklassen og ungdomsklassene kan kampene spilles med fem utespillere pluss keeper, dersom begge lag er enige i det.

Ball: Dersom begge lag ønsker det kan futsalball benyttes, hvis ikke blir det filtball.

Påmeldingsfrist er onsdag 13. desember. Send epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med følgende info:
1. Lagets navn
2. Kontaktperson med mobilnummer
3. Hvilken klasse laget skal delta i

Påmeldingsgebyret er kr 1.500,-
Innbetales til kontonummer: 4516.20.78570 senest torsdag 21. desember.

MIL-Fotball.no © 2013-2016, Mosjøen Idrettslag Fotball | Postadresse: Postboks 86, 8651 Mosjøen

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Mosjøen Idrettslag.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.mosjoenil.no

 

Design, konsept og utvikling av Pride Design | Logg inn