VINTERSERIE 10-11. MARS

Vinterserien blir arrangert 10-11. mars i Mosjøhallen av A-laget til MIL fotball. Vinterserien spilles over en helg og er uformelle treningskamper i flere årsklasser. Det spilles altså ikke sluttspill i noen av klassene.

I år arrangeres vinterserien for følgende årsklasser: 2006-2002. Vinterserien er både for jenter og gutter.

Spilletid pr kamp er 1 x 18 minutter. Det spilles på full bane. Det skal brukes 6 spillere, pluss keeper. Hvis ønskelig kan man bruke 7 spillere og en keeper, men da må lagene være enig om dette. Når det gjelder innbytte så er det fri flyt.

Hvert lag vil få en kampdag. Vi ser an påmeldingen hvilke dager dette blir, men i utgangspunktet så spiller de eldste på lørdag og de yngste på søndag. Vi legger til rette for at alle lag skal få spilt minimum 3 kamper hver.

Det er ingen påmeldingsavgift, men klubbene spleiser på dommerutgiftene som MIL fotball har hatt gjennom helga. Faktura sendes etter endt helg.

Lag tar med seg baller og vester selv til bruk i kampene.

A-laget stiller med kiosksalg.

Påmeldingsfrist er 5. mars.

Spørsmål eller påmelding rettes til Håkon Stenersen som har epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

MIL-Fotball.no © 2013-2016, Mosjøen Idrettslag Fotball | Postadresse: Postboks 86, 8651 Mosjøen

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Mosjøen Idrettslag.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.mosjoenil.no

 

Design, konsept og utvikling av Pride Design | Logg inn