logo tekst

Ny keeper til klubben?

Vitalijs Artjomenko trener for tiden med MIL fotball. Keeperen er fra Latvia og har tidligere stått i mål i den øverste divisjonen både i Latvia og på Kypros. Han har i tillegg vært i flere andre norske klubber og senest i 2016 var han keeper for Sandnessjøen IL.


Vitalijs har trent med MIL en ukes tid nå og var også delaktig i treningskampen mot Mo på onsdag som vi for øvrig tapte 1-0. Der gjorde han sakene sine meget bra. Vitalijs er 27 år og ønsker å bli en del av Mosjøen IL`s spillerstall. Forutsetningen er at det finnes arbeid til han i byen.

-Vitalijs er en meget god keeper som vi ønsker å knytte til oss. For at det skal skje så er vi avhengig av å skaffe han en jobb. Vi i MIL fotball håper det er noen der ute som kan hjelpe oss med nettopp dette. Vi frir herved til næringslivet i byen. Hvis det er noen som trenger eller vet om noen som har behov for arbeidskraft ta gjerne kontakt med oss, sier daglig leder Håkon Stenersen.

Fra før av har MIL to keepere i a-stallen. Den ene er Dennis Smalsundmo som dessverre er langtids skadet. Den andre er unggutten Jon Magnus Tangen. I tillegg så har 2002 modellen Ole Mikael Heggli hospitert på a-laget i vinter.

-Å få inn en keeper av Vitalijs sitt kaliber kan bli et løft for oss. Da har våre gode unge keepere noen å se opp til og lære av. Det tror jeg vil gagne hele klubben, sier Stenersen i en kort kommentar.

Neste kamp

Torsdag 2. mai 2019 19:00
Kippermoen kgb
     
  hemnes

Tabell

1. Mosjøen 3 9
2. Rana 2 6
3. Fauske/Sprint 2 6
4. Grand Bodø 3 6
5. Sandnessjøen 3 4
6. Brønnøysund 3 4
7. Innstranda 3 0
8. Åga 2 0
9. Hemnes 3 0
dagenskamper2
medlemsfordeler
MIL sang
sportsplan
SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot