Link til påmelding til Kippermocupen 2021 kommer her når den er klar!
Dato for turnering er 18-20. juni.


Ved påmelding: Benytt bare klubbnavn og evt. nummer på laget dersom man stiller med flere lag pr klasse. For eksempel: Mosjøen IL 1 evt. 2. 

Miniputtklassene: Viktig å få med om det er gutt, jente eller mix-lag. Eksempel 1: Mosjøen IL G10 1. Eksempel 2: Mosjøen IL J10. Eksempel 3: Mosjøen IL mix 10.

Frist for påmelding: 10.mai
Frist for å bestille kort og tjenester: 1. juni

Frist for registrering av spillerlister: 17. juni

Fakturaer printer du selv ut fra påmeldingssystemet til Profixio så snart bestillingene er endelige m.h.t. antall og annet.

FORSIKRING
Husk å sjekke at spillerne er registrert riktig og dermed også er forsikret!

Norges Fotballforbunds regler for registrering er som følger

I forhold til Fotballforsikringen er det ikke krav til registrering av spillere under 12 år i FIKS.
Fotballforsikringen inkluderer fotballspillere i alle aldre.
For spillere under 12 år er det et krav at spillerne er registrert som medlem av en fotballklubb tilknyttet Norges Fotballforbund.  Spillerne vil dermed også være dekket ved utøvelse av organisert aktivitet i øvrige idrettslag som er medlem av Norges Idrettsforbund. 
Dette betyr at alle fotballspillere, uavhengig av alder og nivå, har samme dekning under grunnforsikringen.

Spillere som har fylt 12 år må være registrert i FIKS som aktive med lagsforsikring inneværende sesong for å være dekket av forsikringsordningen.  Det er klubbens ansvar at alle spillere er registrert som aktive med lagsforsikring i FIKS.

Dersom dere har spørsmål i.f.m. påmeldingen kan dere sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt med Håkon Stenersen på telefon 476 37 637.