logo tekst

Nyhetsarkivet

Stefan Jenssen Johnsen – A-lagstrener

Selv om Stefan er påpasselig med å påpeke at han ikke liker å bli omtalt som hovedtrener, er det nok nettopp det han er.
-Vi er et team som støtter hverandre og som alle bidrar for MILs A-lag, sier treneren fra kontorstolen hos Bygger’n i Mosjøen.
Tore Dahl, Nils Petter Storrem, Kristian Hauso, Morten Romslo, Roger Pettersen og Simen Jenssen Johnsen er alle med å bidrar på utmerket måte, så dette er helt klart et teamwork, sier MIL-trener Stefan Johnsen.
Stefan har hatt trenerverv helt siden han selv var aktiv spiller for MIL.
Fra 1992 - 1995 fikk han 18 A-kamper for MILs A-lag som keeper, og trenerkarrieren startet i samme tidspunkt.

Ambisjonene for MILs A-lag er at Mosjøen på sikt skal ha et lag i 3.div, om årets utgave av MIL er godt nok for opprykk vil tiden vise.
-Vi har et meget ungt lag, grunnstammen er satt av juniorspillere og slik har det egentlig vært de siste år. Lokalt har vi flere gode fotballspillere som ikke ønsker å bruke mye tid på fotball, dette er på grunn av familiesituasjon eller arbeid.
Akkurat det er litt synd, for med noen av disse med i treningsgruppa hadde vi fått tilført mer rutine og erfaring.
Når det er sagt, så har vi et meget talentfullt lag, flere av spillerne har vunnet KM-finaler på aldersbestemt nivå, og jeg tror oppriktig at vi skal kjempe helt i toppen sesongen til ende, sier trener Johnsen.

A-laget trener pr. dato fire dager i uka, og medio februar er det duket for to treningskamper mot Fauske/Sprint og Innstranden.
Det planlegges også en tur til Abrahallen utenfor Trondheim, før den første store testen, da Mosjøen IL møter Sandnessjøen i cupen 21. mars.

Stefan har ingen fritidsproblemer, ikke nok med at han trener A-laget til MIL, men han er også trener for et J-14 håndball lag.
Tross kone og tre barn har 44-åringen et imponerende engasjement.
Hytta i Vestvågan får stå nesten ubrukt, og kona er av det tålmodige slaget, avslutter treneren.

Nå er det imidlertid helg, vi i MIL-fotball ønsker Stefan og leserne ei riktig god helg!

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot