logo tekst

Nyhetsarkivet

Uventet "Come-back" i MIL

«Come-back» for Martin og Tommy!

Martin Herring og Tommy Gløsen skulle i utgangspunktet spilt for Mosjøens C-lag denne sesongen. Noe de også vil gjøre, men nå har de også meldt seg til tjeneste for treningsgruppa til A-laget.
De to MIL-veteranene vil være med på å bidra i ei meget ung treningsgruppe for å tilføre soliditet, rutine og erfaring.
- Først og fremst er det treningsmiljøet vi vil påvirke med vår rutine, men om nivået er slik at vi kan gå inn på laget og bidra under sesongen, er vi villige til det. Det blir selvsagt opp til trenerduoen å vurdere dette, men vi er klare.
Både jeg og Tommy har holdt oss i god form, og det har blitt mye egentrening under disse koronatiltakene vi er inne i, sier Herring.
Trener Stefan Jenssen Johnsen er utelukkende positiv til MIL-veteranenes initiativ. - Dette er spillere som har hatt en lang karriere i MIL-drakta og som vet hva som gjelder. Jeg er sikker på at de vil bli et positivt tilskudd i treningsgruppa, men det blir kanskje hardt å spille seg inn i en startelver. Om det skulle vise deg at de er gode nok for årets 4.div, så er de unge nok, det er i alle fall helt sikkert, sier trener Jenssen Johnsen. Jeg håper uansett at alle spillere «eldre som yngre» er sitt ansvar bevisst og tar egentreningen seriøst, plutselig er vi i gang igjen og da er det ingen tid å miste p.g.a dårlig form. I mellomtiden oppfordres alle til å ta nødvendige restriksjoner for å holde seg friske og ikke bidra til økt smitterisiko, sier Stefan Jenssen Johnsen.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot