logo tekst

Nyhetsarkivet

UTROLIG SEIER AV MOSJØENS JUNIORLAG

En juniorkamp varer i 90.minutter, det fikk hjemmelaget Sandnessjøen IL smertelig erfare i kveldens (tirsdag) kamp på Stamnes.
SIL dominans
Hjemmelaget styrte det meste av spillet i 1.omgang, der de til tider hadde mer enn full kontroll på et MIL-lag som ble løpende mye etter ballen.
MIL-gutta fikk ikke mange berøringer før balltap var et faktum, alternativene og initiativene bar preg av at SIL var gode i alle spillets faser.
SIL juniorene fikk nettkjenning allerede i det 6.minutt og la på til 2-0 i det 21.minutt. 2-0 var også pauseresultatet.
I andre omgang kom det et litt annet MIL-lag på banen, det var kjemping om hver ball og initiativ og kombinasjoner var mer synlige. MIL hadde da også omgangens to første sjanser, uten at det ga en sårt tiltrengt redusering.
I stedet var det SIL som økte ledelsen til 3-0, 11.minutter ut i andre omgang etter et mønsterangrep.
Snuoperasjonen
SIL var i føringen, både i resultat og gjennom spill, men spillemessig var 2.omgang i endring.
MIL juniorene ga ikke opp, de var mer bevegelige, løp, kjempet og sto side om side.
Wilhelm Åkviks kompromissløse taklinger, 15 år gamle Jakob Reinfjells viktige sugende returløp og flere sterke involveringer av Ådne Bukten Bjerkeseth viste en innstilling et topplag verdig.
Martinus Gunnarsen holdt etter hvert lekestue på høyre kant, der han i ensom majestet la tre SIL-spillere fortumlet bak seg, før han la et presist innlegg foran mål. Innlegget fikk dessverre ikke ønsket utfall. Man skulle ikke tro at dette laget lå under med tre mål, det var ingen tegn til resignasjon.
THE MAGNIFISENT SEVEN MINUTES
I det 82.minutt reduserer gutta til 1-3, Marcus Gunnarsen er sistemann på ballen. Trenerduoen Stefan Jenssen Johnsen og Tore Dahl flytter lynkjappe Trym Kvien og fighteren Julian Berling høyrere i banen. 3-2 kommer i det 84.minutt etter et gjennomspill på venstre kant som Trym Henriksbø Gjerstad setter kontant i mål. Laget er nå i fyr og flamme. MIL-juniorene formelig valser over et rystende SIL-lag. 3-3 og utligning er et faktum i det 86. minutt etter at Julian Berling er sist på ballen etter en corner.
Stor jubel blant de forholdsvis mange tilreisende fra Mosjøen, som nok opplevde de fem små minuttene med tre mål som smått surrealistisk.
Men det stoppet ikke der, minuttet senere (87) var MIL-juniorene frempå igjen. Trym Svensen Kvien setter ballen kontrollert i mål bak en utrusende målvakt, og i det 89.minutt er det Martinus Gunnarsen som setter punktum og fastsetter sluttresultatet til 5-3 favør MIL.
Gutta i blått
Hele laget fortjener stående ovasjoner for måten de sto i kampen, for måten de kjempet og slet gjennom hele andre omgang uten å vise tegn til å gi opp. Og det til tross for å ligge under 0-3.
Kaptein Johannes Tollefsen Fjeldavli ledet laget på fortreffelig vis, og Marcus Gunnarsen hadde nok en god natts søvn etter å ha startet opphentingen med det første målet, for deretter å være nest sist på to øvrige scoringer.
Det var rett og slett RÅTT det gutta i BLÅTT viste tirsdag kveld!!!

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot