logo tekst

Nyhetsarkivet

MOSJØEN ILs GUTTER-16 AVSLUTTET MED SEIER


Siste kamp for året på Kippermoen, med Mosjøen ILs Gutter-16 og Åga IL i hovedrollene. De 58 tilskuerne fikk se en tett og jevn kamp, der lagene hadde hver sin omgang. Åga kom best i gang, og viste tendenser til god samhandling i laget. De kom til flere brukbare avslutninger, men et hardt kjempende MIL-lag nektet gjestene mål. MILs keeper hadde også en klasseredning, der han fikk fistet ballen over tverrligger. Lagene gikk til pause med 0-0.
 
I andre omgang fortsatte den tette bataljen mellom lagene.
(Åga hadde allerede tatt sølvplassen i seriespillet, MIL ligger plassen bak på tredjeplass. Med seier i dag kunne MIL komme à poeng med Åga, men på grunn av målforskjellen vil sølv ikke være mulig).
MIL var nå mer direkte i spill, og kom rundt på kantene i større grad en i første omgang, presisjonen var også justert opp et par hakk.
Etter 6 minutters spill ut i andre omgang legger Magnus Johnsen inn foran mål, og Eskil Forsmo setter ballen kontant i mål. Kampen vipper nå frem og tilbake, begge lag har sine sjanser.
Etter ca. 20 minutters spill i 2.omg. er Magnus Johnsen sist på ballen inne i en overbefolket 5-meter. 2-0 og ellevill jubel i MIL-leiren.
Kampen fortsetter med til dels godt spill og med sjanser i begge ender av banen.
Men det ebber ut med en fortjent 2-0 seier til MIL-gutta, de ville mest på Kippermoen i kveld.
 
Trener Simen Jenssen Johnsen var litt misfornøyd med gutta sist, men i kveld hadde han et av de største smilene på Kippermoen.
-Vi holdt nullen, og gjorde en meget solid kamp, sier en stolt trener.
En fantastisk kamp av Gutter-16 laget, de viste frem en innstilling og innsats et MIL-lag verdig. En lagseier, med stor L.
 

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot