logo tekst

Nyhetsarkivet

Markus Brandth ny daglig leder i MIL-fotball

Går over i ny jobb
MILs daglige leder, Håkon Stenersen, har fått ny jobb hos Linea. Han har sin siste dag på klubbhuset 1.april.
-Det har vært fem lærerike år i MIL administrasjonen, dette er en flott klubb med mange energiske ildsjeler som har et stort hjerte bankende for klubben. Kippermocupen har selvfølgelig vært høydepunktet i disse årene, et arrangement som krever en del arbeid gjennom store deler av året. MIL-akademiet er også kommet på plass, og vi har investert i anlegg på Kippermoen. Klubben har også oppnådd kvalitetsklubb status hos NFF. Og vi har de siste årene fulgt opp med å utarbeide gode rutiner for å strukturere klubbarbeidet innen barne- og ungdomsfotballen, sier Stenersen.
-Siste året har vært en utfordring, men lagspillet mellom frivillige, sponsorer, trenere, støtteapparat og styret har fungert meget godt også under de rådende forhold. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater kontoret på klubbhuset, men fem år i administrasjonen er egentlig nok. Det kan være bra for klubben at nye koster slipper til, man skal ikke grave seg ned i faste rutiner. Og sånn sett er det bra at nye hoder får sette sitt preg på klubbarbeidet og ta det et steg videre. Jeg vil få takke MIL-fotball for at jeg fikk denne muligheten, erfaringen som daglig leder ville jeg ikke vært for uten sier Stenersen.

Ny daglig leder
Da Markus Brandth la opp som MIL-spiller etter 2016-sesongen ble han omtalt som en MIL-bauta. Nå skal bautaen ta over stafettpinnen etter Stenersen og ta kontroll på klubbdrifta fra kontoret på klubbhuset.
-Vi ble meget lettet og fornøyde da Markus sa ja til å overta som daglig leder.
Markus kjenner klubben og har vært involvert i MIL som spiller eller i annen rolle siden han var en neve stor. Han er ung, inspirert og har de nødvendige egenskapene for å lede klubben videre, sier styreleder Mona Berling.

Takker Stenersen
-Håkon har vært en enorm ressurs for Mosjøen IL-fotball, han har vært høyt og lavt, hatt mange baller i luften og virkelig innfridd i rollen som Mr. MIL-fotball. Han har kort og godt vært en meget real, pålitelig og dyktig daglig leder.
På vegne av MIL-fotball og styret vil jeg takke Håkon for en formidabel jobb. Det er trist at han nå slutter, men vi forstår avgjørelsen og vi er samtidig trygge på at vi har funnet en god erstatter, sier Berling.

Fortsatt oppdrag i MIL
Håkon forteller at selv om han nå slutter som daglig leder, vil han fortsette som spiller og påta seg noen oppgaver i klubben utover det.
-Markus er et godt valg, han har lidenskapen, entusiasmen og oversikten til å kunne påta seg denne jobben.
Jeg ønsker han lykke til, avslutter avtroppende daglig leder i MIL-fotball Håkon Stenersen.

Påtroppende og avtroppende vil overlapper hverandre i ca. en måned før Markus Brandth tiltrer stillingen 1.april.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot