logo tekst

Nyhetsarkivet

FØRSTE DAG PÅ JOBB


I dag har Markus Brandth sin første dag på jobb som daglig leder for MIL-fotball.

Markus har foruten én sesong i Mo IL vært MIL-spiller hele sin karriere.
Han har vært kaptein for seniorlaget og har et par hundre A-kamper.
Selv mener han at det er nærmere 300 A-kamper som er fasit.
Han kom fra jobben som barne- og ungdomsarbeider for Vefsn kommune.
Markus er samboer med Maria og er far til Liam (4) og Leah (2).
Han spiser helst rype med godt tilbehør og heier ved anledning på Manchester United.

Markus har blått blod i årene, og har siden han la opp som spiller vært involvert i MIL på en eller flere måter,
inntil nylig satt han i styret i MIL-fotball.
Markus sin hovedmotivasjon er å kunne legge til rette for at så mange som mulig får en god opplevelse i, og med, MIL-fotball.
Alle skal føle seg velkomne hos oss og ha et tilbud, vi ønsker at man skal føle en tilhørighet, og det er det overordnede målet, sier Markus.

Gleder du deg til å ta fatt på oppgavene som daglig leder i MIL-fotball?

Selv om vi har redusert sportslig aktivitet, regner jeg med at tiden fremover vil bli ganske hektisk. Det er en god del administrativt som skal ferdigstilles, bl.a revidering av klubbhåndbok og sportsplan. Dette er på det meste i orden, men vi mangler godkjenning fra NFF Nordland. Vi forsøker også å tenke litt alternativt, og hva vi kan gjennomføre med de retningslinjer som ligger til grunn pr. dato. Mye er nytt i jobben, men jeg har gode bakromspillere i mine medarbeidere – bare det gjør meg godt motivert. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier den nye daglige lederen i MIL-fotball.

Utfordringer med Covid-19?

-Med det som ligger i dagens begrensninger for fotballaktiviteten er vi selvfølgelig meget bekymret for motivasjonen til både barn, ungdom og seniorer. Vi er engstelige for at det vi bli et større frafall for fotballen i kommunen. Absolutt en slitsom situasjon som gjør oss bekymret, men vi håper og tror at det snart vil åpnes opp for mer normale forhold. Alternativene er få og forholdene er lik for alle klubber i det ganske land, men det går forhåpentligvis mot lysere tider både bokstavelig og i overført betydning, sier Markus.

Beste MIL minne?
-Sesongen 2016 – da vi hadde press på oss for å unngå nedrykk, om vi skulle få være med på omstruktureringen til nye tredjedivisjon. Vi måtte bli blant topp fire i serien for å få være med i det gode selskap, og vi endte helt i topp. Var faktisk nær ved å vinne serien, og det hele ble ikke avgjort for i siste serieomgang. Vi hadde stang ut i forhold til resultatene, som ikke gikk vår vei, og endte dermed på tredjeplass. Men det holdt!

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot