logo tekst

Nyhetsarkivet

KIPPERMOCUPEN 2021 AVLYSESKippermocupen avlyser årets turnering.

Cupen hadde ved avlysning over 120 lag påmeldt, fra Bodø i nord til Trondheim i sør.
Disse vil nå få beskjed om avlysningen og refundert sitt påmeldingsgebyr.
Dette er andre året den 38 år gamle cupen blir innstilt.

-Vi hadde håpet i det lengste, men nå må vi av respekt for alle involverte ta en bestemmelse.
De nasjonale smittevernreglene gir ingen rom for å kunne gjennomføre hverken en fullskala eller en regional Kippermocup, selv i en region uten smitte pr. dato, sier Markus Brandth, turneringsleder og daglig leder i arrangørklubben Mosjøen IL.
Under de rådene forhold er det med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse for andre året i rad.
Pr. i dag er det begrensninger i antall personer på området, samt ingen tillat overnatting for lag på skoler, pluss en rekke andre restriksjoner i forhold til smittevern. Myndighetenes fase III er dessverre for langt unna til at vi kan gamble på det det vil skje innen 18.juni. Vi har et ansvar overfor de påmeldte lag, og det har vi tenkt å overholde.

Det har i det lengste vært viktig å opprettholde optimismen og cuphåpet for klubbene i vårt nedslagsfelt. Avlysning i fjor førte til at vi fikk mange forespørsler fra lag i Trøndelag og Nordland, der beskjeden var at vi ikke måtte avlyse i år. Det viser betydningen for så mange, og for merkevaren Kippermocupen, og ikke minst for den forbyggende effekten med tanke på frafall i klubbene. Vi har ventet i det lengste på en differensiering eller lettelse på smitteverntiltakene, men tiden er ikke lenger på vår side.
Vi skal umiddelbart gå i gang med å planlegge Kippermocupen 2022, som skal markere den «best ever» Kippermocup, sier turneringsleder Markus Brandth.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot