logo tekst

Nyhetsarkivet

Gode resultater i Norway cupMIL G16 kommer hjem fra Norway cup med gode resultater, bedre samhold og en god dose selvtillit i bagasjen.


-Det har vært en fantastisk uke. Vi reiste ned med to lag og 36 spillere og hva vi har fått til har vært over all forventning. Begge lagene skal være stolte over hva de har prestert, sier trener Stefan Jenssen Johnsen.


-Det har vært en kollektiv innsats som det står respekt av, sier Stefan som har jublet for seier etter seier. Det som kanskje er mest gledelig og som ikke har kommet like godt frem er at 2. laget også spilte seg fram til A-sluttspillet, og gjorde en god kamp da de tapte for Aalesund FK i 32-delsfinalen. Dette er et lag som har trøblet litt i serien, så det er utrolig moro at det løsnet for dem også. Alle de 36 spillerne har virkelig stått opp for hverandre. De har heiet på og støttet hverandre gjennom hele uka. Det gleder et trenerhjerte, sier Stefan.


Da det ble stopp i 32-delsfinalen for 2. laget, så spilte 1. laget seg helt frem til bronsefinalen. Laget ble historisk da ingen andre lag fra Mosjøen har spilt om medaljer i Norway cup tidligere. Kampen ble spilt mot Blindheim og resultatet var 1-1 etter full tid og ekstraomganger. Dermed ble det straffesparkkonkurranse som MIL tapte knepent.


-Det er lov å være skuffet når man taper en bronsefinale i Norway Cup. Men guttene kommer nok til å være stolte over innsatsen og prestasjonene når de får tapet og turneringen på avstand. Mosjøen har tross alt blitt nummer fire i en klasse hvor det er over 120 lag, sier leder i MIL Fotball Mona Berling som var med hele uka i støtteapparatet rundt laget.


-En fantastisk gjeng å reise på tur sammen med. Vi kommer hjem med stort sportslig og sosialt utbytte. Vi har fått opplevelser som vi kommer til å huske veldig lenge, avslutter Stefan.


Vi i styret og administrasjonen ønsker å takke begge lag og alle andre involverte for god innsats. Dere har vært strålende ambassadører for Mosjøen og MIL-fotball!

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot