logo tekst

Nyhetsarkivet

Tar trenerutdanning i Tromsø


Her er Øyvind sammen med kursleder Reidar Schjei.

Denne uken tar Øyvind Reinfjell, en av trenerne våre for G13, Uefa B-lisensen i Tromsø.

-Å ha trenere som er interessert og har lyst til å ta trenerutdanning er veldig viktig for oss. Dette gir dem faglig påfyll, nye impulser og vil føre til en kompetanseheving både innad i vår klubb og på laget trenerne tilhører. Utdanning og oppfølging av trenere våre er nøkkelen til å videreutvikle oss. Gode trenere på alle nivåer er viktig for å utvikle spillerne individuelt og lagene som helhet, sier daglig leder Håkon Stenersen

Vi har tatt en prat med Øyvind og dette er hva han har å si om oppholdet så langt

-Jeg tatt konsekvensen av Nils Arne Eggen`s kjente sitat '' Du kain itj lær bort no du itj kain, basta!''

-Jeg takker Mosjøen for den tillitten de har gitt meg ved å legge til rette for at jeg har kunnet begynne på Uefa-B lisens. Del 1 av kurset er 7 dager i Tromsø, deretter er den en hjemme oppgave skriftlig. Så er det i november nytt 3 dagers kurs der man får vite om man klarer Uefa-B. Kurset er krevende, men veldig lærerikt.

-Dette er et kurs som følger landlagsskolen sine prinsipper som er delt inn i angrep fasene 1-5 og forsvar 1-5. Her skal alt trenes i spill, der du som trener må få frem læringsmomentene dine i spillet. Du må vise bilder i spill for å oppnå læringseffekt. Ikke nok med pratebilder.

-Når det gjelder kursdeltagerne er det alt fra gamle tippeligaspillere, unge trenere som har ambisjoner om å leve av å være fotballtrener til gamle avdankede lærere.

Vi ønsker Øyvind lykke til med resten av kurset!

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot