logo tekst

Nyhetsarkivet

Hektisk uke for a-laget


Her setter Høgseth inn 1-0 mot Grand Bodø. Foto: Per Vikan, Helgelendingen

A-laget har i løpet av den siste uken spilt tre kamper på en uke. Det har resultert i seks poeng av ni mulige. To fine seiere og ett unødvendig tap.

Innstranda
Første kampen var borte mot Innstranda. A-laget hadde satt seg i en veldig fin posisjon der seier hadde gitt tabelltopp. Det endte i stedet med et utrolig skuffende 2-1 tap. All ære til Innstranda som kjempet våre gutter ut av stilen og vant fortjent. MIL guttene hadde en dårlig dag på jobben og det viser seg at man ikke kan tillate seg og falle nedpå mot noen lag. Heldigvis i fotball så kommer det alltid en ny kamp.

Mo IL
En revansjelysten gjeng reiste til Mo fire dager etter tapet i Bodø til kanskje årets vanskeligste bortekamp. Det endte med årets deiligste seier, 2-1 til MIL og tre poeng med hjem. Veteranen Eirik Søfting Høgseth scoret begge målene.

-Vi hadde marginene på vår side i denne kampen. Mo kunne fint ha ledet til pause der de skapte noen store sjanser, men vi kom sterkt tilbake i andre omgang. En fantastisk laginnsats la grunnlaget for denne seieren, sier tomålscoreren.

Vinnermålet var et utypisk Høgseth mål der han løper opp en Mo spiller, er nede og takler for å gjenvinne ballen før han fosser fremover der han ender opp med å sette ballen kontrollert nede i hjørnet. En klassescoring.

-Veldig moro å slå Mo IL på bortebane. Det betyr litt ekstra, innrømmer Høgseth.

En annen spiller som var veldig god mot Mo var debutanten Eskil Svartis. Han kom til oss i sommer fra Brønnøysund og det skal bli moro å følge han i MIL-trøya.

Grand Bodø
Tre dager etter seieren mot Mo så var det klart for ny kamp. Denne gangen hjemme mot Grand Bodø.

Etter en dårlig start på kampen der bortelaget kunne gått opp i ledelsen så var det aldri i tvil om at de tre poengene skulle bli igjen på Kippermoen. Kampen endte 2-0 etter to nye scoringer fra Eirik Høgseth.

-Vi burde scoret flere mål og punktert denne kampen tidligere. I stedet så falt vi litt sammen den siste halvdelen av andre omgang, men det var allikevel aldri noen fare for at Grand skulle ta oss igjen. Vi hadde god kontroll, sier Eirik.

A-laget har dermed lagt en travel uke bak seg. Den startet med årsverste mot Inntranda til en strålende kamp mot Mo og ble avsluttet med seier mot Grand.

Neste kamp er førstkommende lørdag borte mot Fauske/Sprint.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot