logo tekst

Nyhetsarkivet

Vant kretsfinalenHer jubler spillere og trenere på G15 etter kampslutt. Foto: Per Vikan, Helgelendingen.

Sjokkåpning

Etter en veldig bra sesong så kronet G15 laget vårt sesongen med å vinne kretsfinalen i Bodø i helgen. Finalen ble spilt på Mørkved og motstander var Fauske Sprint.

Det var tydelig at guttene hadde lyst til å vise seg frem fra sin beste side for de tok Fauske Sprint fullstendig på senga i starten av kampen. Det hadde ikke blitt spilt ett minutt engang før Severin Wulff Walton dro seg fri inne i 16 meteren og banket ballen i nettaket fra skrått hold. En meget bra prestasjon av Severin.

MIL laget fortsatte å trykke på og etter knappe 7 minutter stod det 2-0. Denne gangen var det Andreas Aufles Jensen som fikk æren av å sette ballen i nettet. Han var iskald da han ble spilt fri alene med keeper og satte ballen sikkert i mål.

Etter sjokkåpningen til MIL jevnet kampen seg mer ut. Fauske Sprint fikk sin redusering halvveis inne i førsteomgangen og etter det bølget det frem og tilbake. Resten av kampen ble en tøff og jevn batalje der MIL guttene trakk det lengste strået og kan dermed kalle seg kretsmestere.

-Vi får en forrykende start, men slipper Fauke Sprint mer inn i kampen etter det. Jeg føler allikevel at vi har god kontroll. Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen og at alle guttene gir alt utpå banen, sier trener Gjermund Kjønigsen etter finaleseieren. 

Tapte knepent

G16 laget vårt spilte også kretsfinale i helgen. De møtte Hunstad i en målrik affære. 3-3 var stillingen etter full tid og kampen gikk til ekstraomganger. Der ble det ingen mål og kampen ble avgjort på straffespark konkurranse. Der scoret Hunstad på alle sine straffer, mens MIL bommet en gang, dermed var det Bodø laget som ble kretsmestere i G16 klassen.

Trener Stefan J. Johnsen var allikevel fornøyd med guttene etter kampen.

-Vi får en veldig dårlig start og ligger under 2-0 før det er spilt 10 minutter. Men guttene gir seg ikke, kjemper seg inn i kampen igjen og vi går til pause med 2-2. Vi kommer under igjen tidlig i andre omgang, men igjen viser vi god moral og klarer å utligne like før slutt. Vi har i tillegg en kjempe sjanse på overtid der vi burde avgjort kampen. Det er aldri morsomt å tape fotballkamper, men i dag er jeg bare stolt av guttene. Det står respekt av det å komme tilbake etter å ha ligget under to ganger.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot