logo tekst

Nyhetsarkivet

KIPPERMOCUPEN 2019 – Takk for alle opplevelserHållingen G14 har her mottatt årets Fair Play pokal.

Med ett var alt over for denne gang, 297 lag spilte 877 kamper og fra 11 år og oppover ble det scoret 1711 mål.

Været kunne vært bedre, det rår vi dessverre ikke over. Allikevel håper vi det har vært en god opplevelse for alle deltagende lag, nye bekjentskap, gode minner og kanskje har noen fått seg en kjæreste
J

Det er gledelig å se at mange lag vender tilbake år etter år. Det er noe vi legger merke til og setter stor pris på. Et nytt bekjentskap var svenske SK Mariehem fra Umeå, det er en stund siden vi har hatt svenske lag med, men la oss håpe at dette er begynnelsen til større deltagelse derfra. Imponerende var det at Selbu IL mobiliserte alle sine aldersbestemte lag og prioriterte Kippermocupen.
Vi må også nevne naboklubben Sandnessjøen IL, som hadde hele 31 lag med i Kippermocupen.

Ambisjonene er først og fremst at man skal ha det gøy på Kippermocupen, det er det aller viktigste. Samtidig skal lagene selvfølgelig prøve å gjøre sitt beste, men ikke for enhver pris. Hållingen G14 (bildet) vant Fair Play pokalen og satte en meget god standard med sine holdninger.
Om man ikke vinner og taper med samme sinn, så må man uansett respektere motspillere og dommere. Vårt inntrykk er at dette ikke var noe problem under turneringen.

Takk til alle deltagende lag, spillere, trenere og ikke minst de mange fotballforeldrene. Takk også til alle som bidrar på dugnad for Nord-Norges største fotballturnering, uten dere hadde det blitt vanskelig.
Takk for i år, og velkommen til neste år – den 38de Kippermocupen i 2020.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot