logo tekst

Nyhetsarkivet

MATERIALFORVALTER I SÆRKLASSE

Det var i 1992 at MIL-legenden Per Sivert Drage henvendte seg til Nils Petter Storrem og forespurte ham om å hjelpe til i klubben.
- Jeg tror du vil bli en bra mann for MIL, la han til.
28 år etterpå kan man med fasit i hånd si at dette var en «nettkjenning» herr Drage kan være bekjent av.

Materialforvalter
Den nå 62-år gamle industrimekanikeren Nils Petter Storrem har hatt oppgaven som materialforvalter for Mosjøen ILs A-lag alle disse 28 år. En kontinuitet det står det respekt av.
Nils har ikke bare vært en stabil MIL patriot, han går også 100% inn for sine oppgaver, og under denne perioden har effekter og utstyr blitt ivaretatt på fortreffelig vis. Det er ikke mange fotballer som har blitt borte under denne tiden, og alt utstyr som hører inn under Nils’ ansvarsområde blir behandlet med forpliktelse og kyndighet. Han sørger for at utstyr fungerer, og sjekker alt før og etter seniorlagets treninger/kamper. -Man skal ha respekt for utstyret, det er et fellesgode som klubben har betalt for, sier Storrem.

Lokalpatriot
Nils Petter jobber til daglig hos Bilfinger i Mosjøen, og har arbeidet som mekaniker siden 1980. Hans fotballinteresse er etter eget utsagn en lidenskap litt over gjennomsnittet, lagene er Mosjøen IL og Manchester United.
United til tross, det er MIL som er klubben i hans hjerte. -Jeg er lokalpatriot i sinn og skinn, og Mosjøen IL er en klubb jeg er stolt av. Det er min klubb, sier Nils Petter.

Minneverdige øyeblikk
I tillegg til fotballinteressen er det godt miljø og samhold som driver engasjementet til materialforvalteren.
Storrem husker mange minneverdige hendelser fra de 28 år han har vært sammen med seniorlaget.
Opprykket til 2.divisjon i 1996, og den påfølgende sesongen i -97 der MIL kapret fjerdeplassen, er godt forankret i minnet til materialforvalteren.
Likeså en kamp om «overlevelse» i 1999, der MIL måtte slå Brønnøysund IL (BIL) for å beholde plassen.
BIL var allerede klar for nedrykk, men hadde til intensjon å ta med seg MIL ned. Stillingen var 2-2, og stadion uret sto på 90.minutter. Skjebnekampen var 4. minutter på overtid da Torkild Haugnes satte inn 3-2. MIL sikret plassen med en dramaturgi Shakespeare verdig. På banen lå utslitte og skuffede BIL-spillere, mens MIL-spillerne jublet.

Ungt MIL-lag i år
Nils Petter mener Fauske/Sprint vil bli MILs tøffeste utfordrer i årets serie, men tror det vil bli mange tette kamper med et ungt MIL-lag. Han håper allikevel at MILs talentfulle spillere vil kjempe om opprykk i år.

Motiverende
- Nils går inn i jobben for MIL med et stort engasjement, han er et eksempel til etterfølgelse, sier daglig leder i MIL Håkon Stenersen.
MILs trenerduo Stefan Jenssen Johnsen og Tore Dahl, mener Nils Petter er uvurderlig.
- At alt er på plass, blir tatt vare på og er i orden til enhver tid, det gjør vår trenerhverdag motiverende og mye enklere, sier de to samstemt.

Nils har ingen planer om å «låse inn fotballnettet» for godt, han kan berolige alle med at han har interesse og motivasjon til å fortsette som materialforvalter enda en god stund til.

dagenskamper2
medlemsfordeler
sportsplan
klubbhandbok

SOU bilde hjemmeside 2
kontingent
grasrot